Diverse


Bloglovin

Om dere har bloglovin så kan dere gjerne følge meg der. Da kommer alle innleggene mine opp når de er publiserte, og det er veldig lett å følge sine favorittbloggere på den måten. Bare trykk på bildet under! 

Follow on Bloglovin

Bloggene jeg elsker

Leser du noen blogger? Det gjør i hvert fall jeg! Jeg leser flere hver uke, og dette er mine 6 bloggfavoritter som jeg alltid gleder meg til å stikke innom. Hvis du leter etter noen nye blogger å følge, så kan jeg garantere at disse er interessante og fine, og at menneskene bak bloggene virker utrolig hyggelige og flotte! Trykk på lenkene eller på bildene for å komme til den bloggen du ønsker. PS: Jeg nevner ordet "blogg" sikkert hundre ganger i dette innlegget, men det får være. Blogg blogg! 

Marthe Borge

Marthe Borge er favoritten min! Hun skriver flere innlegg hver dag, og alltid av ypperste kvalitet. Hun har en slags bloggerglede som jeg aldri har sett før, og det er tydelig at hun blogger fordi hun virkelig elsker det. Hun blogger om hverdagen sin, mote og antrekk, reiser, interiør, mat, bøker... Man finner med andre ord det meste der. Hun har i tillegg en utrolig flott og inspirerende klesstil. I min verden så er hun bloggdronninga nr 1! 
 

 Kristina Andersen

Jeg har lest Kristinas blogg helt siden 2009, og har ingen planer om å slutte å lese den. Kristina har en variert, koselig og interessant blogg. Hun blogger om hverdagen sin og tar seg selv lite høytidelig, noe jeg synes er så flott. Hun blogger også om trening, mote og interiør, og dette er en blogg du garantert ikke kommer til å bli lei av! 
 

Mammasilje

Mammasiljes blogg har jeg også fulgt helt siden 2009, og hun skiller seg nok litt ut på denne listen. Hun er nemlig ung mor til to skjønne prinsesser, Celine og Lykke, og hun er forlovet.  De har akkurat flyttet inn i et nytt hus, og det er så koselig og følge med på livet deres. Jeg leser ingen andre mammablogger - men Silje klarer å engasjere på en god måte. Hun virker som ei utrolig god mor, og hun er ærlig når hun skriver. Verdt å ta en titt innom! 


Zhyan

Jeg tror jeg fant Zhyans blogg ved en tilfeldighet i fjor da jeg googlet "rosa blazer". Haha! Hun ble hvert fall raskt en favoritt, med sin utrolig skjønne skrivemåte, og de flotte antrekkene hennes! Hun har en veldig koselig og fin blogg som jeg har blitt veldig glad i. I tillegg er hun jo utrolig vakker - uten at det skal ha noen betydning for hvilke blogger man leser, men hun er virkelig det. 


Kishastyle

Bloggen Kishastyle skrives av Kiyasa. Hun har fantastiske antrekk som jeg har blitt, og blir veldig inspirert av. Hun har så mange nydelige detaljer i antrekkene, og hun blander klassisk chiffon sammen med røffe nagler - noe jeg også elsker. Så denne jenta må dere snappe opp, i et hav av mange blogger så fortjener hun det hun kan få! 
 

Silje Gusfre

Jeg elsker Siljes blogg. Den er sinnsykt inspirerende, og hun har store bilder av sine utrolig flotte antrekk! Jeg elsker måten hun setter sammen antrekk på, og blir man ikke inspirert av dette, så blir man aldri inspirert, tenker jeg. Sjekk de antrekkene hennes da. Virkelig verdt en titt! 

Velkommen

Hei og velkommen! Jeg heter Karoline og er 20 år. Her kommer jeg til å blogge om mote og foto. Dette er ting jeg interesserer meg veldig for. Jeg synes det er utrolig moro å sette sammen antrekk og å bli inspirert, men kanskje også jeg kan inspirere? Det håper jeg i fremtiden! 

Jeg har faktisk blogget i mange år, og hadde blant annet en blogg i tre år, men ønsker nå å starte på nytt med blanke ark. Håper at du vil følge meg videre! 

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.